Diari Més

Policial

Un camioner drogat fa bolcar un cotxe quan conduïa sense carnet

Després de provocar l’accident, s’ha donat a la fugida però ha estat localitzat i detingut a Altafulla

Un camioner drogat fa bolcar un cotxe quan conduïa sense carnet

Un camioner drogat fa bolcar un cotxe quan conduïa sense carnetMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mossos d'Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit del Camp de Tarragona han detingut aquesta matinada un home de 30 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Múrcia, com a presumpte autor dels delictes de lesions, conducció sense permís per pèrdua de vigència per falta de punts i conducció sota els efectes de l’alcohol i les drogues.

Els fets s’han produït avui a l’autovia A-7, dins del terme municipal de Tarragona, quan a la 1.27 hores s’ha produït un accident de trànsit amb un vehicle bolcat. Els agents han anat ràpidament al lloc i, un cop han assistit als ferits, han pogut comprovar que l’accident havia estat provocat per un camió que s’havia donat a la fugida. En aquest sentit, a la carretera hi havia restes del camió i senyals de frenada que indicaven que el camioner havia encalçat el turisme fent-lo sortir de la via.

Ràpidament, diverses patrulles han iniciat la recerca del vehicle infractor i l’han pogut localitzar, poca estona més tard, estacionat en un pàrquing a Altafulla. El conductor, tot i que el seu vehicle presentava danys evidents de la seva participació en l’accident, a la seva part dreta, en un primer moment ha negat que tingués res a veure. Primer ha afirmat que no sabia res de cap accident però finalment ha acabat reconeixent que havia encalçat el turisme.

Els agents li han fet la prova d’alcoholèmia i drogues i totes dues han resultat positives amb un resultat d’alcoholèmia de 0,83 mg/l i positiu per cocaïna. A més, el detingut circulava amb un camió sense permís de conduir ja que no el tenia en vigor per pèrdua de punts.

Pel que fa a l’accident, al turisme que s’ha sortit de la via i ha bolcat hi viatjaven un home i un menor d’edat. El conductor ha resultat ferit lleu però el menor ha resultat ferit greu. Tots dos han estat traslladats a l’hospital.

El detingut passarà les properes hores a disposició judicial davant de Jutjat d’Instrucció en funcions número 5 de Tarragona.

tracking