Diari Més

Cambrils i el Reus Deportiu signen un conveni per a l'ús del camp municipal

L’equip Reus Deportiu B - Cambrils, de la 1a Catalana, podrà utilitzar les instal·lacions durant les properes quatre temporades

Imatge distesa dels firmants del conveni entre ajuntament i club.

Cambrils i el Reus Deportiu signen un conveni per a la utilització del camp municipalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Cambrils i el club Reus Deportiu han signat un conveni que ha de permetre a l’equip Reus Deportiu B - Cambrils entrenar a les instal·lacions esportives municipals de Cambrils. L’alcaldessa de Cambrils, Camí Mendoza, i el president de l’entitat reusenca, Xavier Lastarri, han rubricat aquest dimarts l’acord, en un acte en el que hi ha estat present el regidor d’esports, Alfredo Clua; el conseller delegat del Reus Deportiu Joan Olivé, i el responsable de l’equip, Mingo Capafons.

L’equip de futbol cambrilenc serà durant aquesta temporada l’únic filial roig-i-negre i mantindrà el nom local, passant a anomenar-se 'Reus Deportiu B -Cambrils'. Per una banda, aquest acord permet donar continuïtat al F.C. Cambrils, una entitat esportiva nascuda l’any 1960, que ha mantingut ininterrompudament la seva activitat esportiva al municipi fins a la temporada passada, quan per motius estrictament econòmics, iniciava el procés d’afiliació amb el Reus Deportiu.

Per altra banda, la fusió del clubs significa el retorn de Cambrils a Primera Catalana després de 20 anys de no jugar en aquesta categoria. A més, properament els jugadors portaran a la samarreta un distintiu de Cambrils per identificar el club amb la ciutat i fer més visible el nom.

Gràcies a l’acord, els cambrilencs continuaran entrenant durant quatre dies a la setmana camps de les instal·lacions esportives municipals. A més, els enfrontaments com a locals també es disputaran al Camp Municipal de Cambrils.

El conveni inclou també la celebració a Cambrils d’un partit amistós entre una selecció dels equips de Cambrils de 1a i 2a Catalana amb l’equip de Segona Divisió A del Reus Deportiu. Per altra banda, també es celebrarà al municipi una jornada entre els equips de futbol base de l’UCF i els del Reus Deportiu.

tracking