Diari Més

Costa Daurada

La gala final del Miss World Spain se celebrarà a Salou el 17 de setembre

Les candidates arribaran el dia 12 de setembre i s’allotjaran al Club Bonavista de Bonmont

La gala final del Miss World Spain se celebrarà a Salou el 17 de setembre

La gala final del Miss World Spain se celebrarà a Salou el 17 de setembreCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’organització de Miss World (Miss Món) ha anunciat que la gran gala final per a l’elecció de la candidata espanyola al concurs de bellesa internacional se celebrarà a Salou el pròxim 17 de setembre. La gala començarà a dos quarts de nou del vespre i es durà a terme al gran escenari del Teatre Auditori de Salou.

Les aspirants a representar Espanya al concurs internacional arribaran a Tarragona uns dies abans. De fet, la mateixa organització ha anunciat que ho faran el dia 12 de setembre. Les aspirants es concentraran al complex turístic Pierre & Vacances Village Club Bonavista de Bonmont, de la cadena Pierre & Vacances. Del 12 al 17 de setembre es deixaran veure per la Costa Daurada en els dies previs a la gala final.

El passat mes de juliol es van escollir les quatre candidates que representaran Catalunya i que optaran a fer-se amb la corona de Miss World Spain. La cerimònia es va celebrar a la sala Luz de Gas de Barcelona, on es van triar les candidates de cada una de les quatre províncies catalanes.

La model vilanovina Nadia Sanromà va sortir de la final a Barcelona com a Miss World Tarragona 2016. La jove, de 22 anys, és estudiant de Magisteri en la Universidad Rovira i Virgili i no és la primera vegada que participa en un certamen de bellesa, ja que l’any passat va ser escollida Dama Barcelona 2015.

Carla Hernández és la model que representarà Barcelona, Carla Font va ser escollida com a Miss Lleida 2016 i, Magnolia Martínez és la nova Miss World Girona 2016.

tracking