Diari Més

Desmantellat un punt de distribució de material destinat al “top manta”

En total s'han intervingut 2.087 objectes els quals tindrien un valor aproximat, en el mercat il·legal, d’uns 20.000 euros

Desmantellat un punt de distribució de material destinat al “top manta”

Desmantellat un punt de distribució de material destinat al “top manta”Mossos d'Esquadra.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van investigar el passat 27 d’agost, un home i una dona, ambdós de 48 anys d’edat, de nacionalitat marroquina i veïns de Coma-ruga, com a presumptes autors d’un delicte contra la propietat industrial.

Els fets es van produir el passat divendres, al voltant de les 08:30 hores, quan els Mossos d’Esquadra van muntar un dispositiu arran d'uns indicis que apuntaven que des d’un pis del carrer Àngel Tobies de Coma-ruga es distribuïa material falsificat.

Pocs minuts més tard, els agents van observar com un home sortia del pis i carregava deu farcells de grans dimensions en una furgoneta. Els agents el van aturar i van comprovar que duia una gran quantitat d’objectes d’imitació. Entre altres, se li van intervenir sabatilles esportives, samarretes, mitjons, colònies i bosses de mà.

Seguidament, els agents es van desplaçar al pis des d’on es distribuïa el material i van localitzar una dona que els va lliurar voluntàriament vint farcells amb més material.

Un cop a comissaria, es va comprovar que els trenta farcells intervinguts contenien 2.087 objectes falsificats amb un valor estimat, en el mercat il·legal, d’uns 20.000 euros.Les dues persones investigades hauran de comparèixer davant del Jutjat d’Instrucció del Vendrell quan siguin requerides.

tracking