Diari Més

Formació

Cambrils programa més de 50 cursos per al coneixement i el desenvolupament

El període de matriculació d'aquesta 12a edició s’iniciarà el proper dijous 1 de setembre

Cambrils programa més de 50 cursos per facilitar l'accés al coneixement i al desenvolupament

Cambrils programa més de 50 cursos per facilitar l'accés al coneixement i al desenvolupamentDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Cambrils ha programat més de 50 activitats formatives pel curs que ve amb l’objectiu d’afavorir la inserció laboral, actualitzar coneixements o adquirir habilitats per cobrir les noves necessitats formatives professionals i també satisfer els reptes de creixement personal. Aquesta àmplia oferta formativa, en la 12a edició, és fruit de la suma d’esforços de diferents Departaments de l’Ajuntament, principalment d’Ensenyament, Cultura i Joventut.

Des d’aquest divendres ja es pot trobar a qualsevol dels edificis municipals la guia formativa 2016-2017, que recull i ordena tota l’oferta per facilitar a la ciutadania la recerca dels cursos i tallers que més s’adeqüen a les necessitats i gustos de cada ciutadà. La guia s’ha difós amb una tirada de 5.000 exemplars i també és pot consultar online, a través d’aquest enllaç.

El període de matriculació s’obrirà el proper dia 1 de setembre. En la majoria de cursos, els tràmits es poden realitzar online a través del portal d’inscripcions a cursos i tallers. En el cas de cursos de nivells superiors, la matriculació és presencial, atès que requereixen superar un test de nivell per poder-hi accedir.

Les activitats programades tenen preus assequibles i en alguns casos estan subvencionats, amb la voluntat de facilitar l’accés al coneixement i al desenvolupament, tant a nivell professional, com cultural i personal. Cal tenir en compte que no és una oferta tancada, ja que al llarg de l’any es van incorporant noves propostes.

tracking