Diari Més

Traslladen un nen al Joan XXIII després d'ofegar-se a una piscina d'un càmping

Els fets han tingut lloc aquest dijous al voltant de la una del migdia al càmping Cambrils Park

Traslladen un nen de dos anys al Joan XXIII després d'ofegar-se a una piscina de Cambrils Park

Traslladen un nen de dos anys al Joan XXIII després d'ofegar-se a una piscina de Cambrils ParkCambrils Park

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un nen de dos anys ha hagut de ser traslladat a l'hospital Joan XXIII de Tarragona després d'ofegar-se en una piscina del càmping Cambrils Park, ubicat a l'alçada de Vilafortuny i pròxim a la carretera T-325, també coneguda com a vial del Cavet. Els fets han tingut lloc al voltant de la 1 i 10 minuts del migdia, quan el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ha rebut l'avís. Segons les fonts oficials, la mare del nen l'hauria vist ofegar-se a l'interior de la piscina anomenada Mediterrània i que simula una platja, i l'hauria tret ella mateixa de l'aigua.

El SEM ha traslladat fins al lloc dels fets una ambulància terrestre i un helicòpter medicalitzat, per tal de dur a terme les tasques de reanimació del petit. Finalment el nen ha estat traslladat fins al centre hospitalari en ambulància, conscient i en estat greu al Joan XXIII, atès que presentava problemes per respirar correctament.

Fonts del complex turístic han confirmat que la piscina disposava de dos socorristes i que s’ha activat el protocol previst en cas d’emergència. Les mateixes fonts han indicat que el menor, de nacionalitat espanyola, ja es troba ingressat a planta de l’hospital tarragoní, on es mantindrà 24 hores en observació. El succés també ha mobilitzat diversos efectius de la Policia Local de Cambrils i dels Mossos d’Esquadra.

tracking