Diari Més

Espais Ocults obre al públic el Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer i la Cooperativa Agrícola

Les visites es podran realitzar el proper dissabte dia 27 en horari de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores

Espais Ocults obre al públic el Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer i la Cooperativa Agrícola

Espais Ocults obre al públic el Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer i la Cooperativa AgrícolaGencat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos emblemàtics edificis de Cambrils que normalment resten tancats al públic, el Col·legi Cardenal Vidal i Barraquer i la Cooperativa Agrícola, podran ser visitats aquest dissabte dia 27 a través de la proposta de l'associació reusencaEspais Ocults. D'aquesta manera, durant el dissabte, en horari de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores, es realitzaran visites guiades gratuïtes per l'interior d'aquests dos edificis, situats el primer al carrer Sant Plàcid, 28, i el segona al carrer del Sindicat, 2.

L'entitat sense ànim de lucre Espais Ocults busca obrir al públic edificis que normalment resten tancats, i realitzar-hi visites guiades gratuïtes.L’any passat es va celebrar la primera edició a Reus, on es van obrir fins a 6 edificis aconseguint així més de 1.600 visites. El principal objectiu de la iniciativa és donar a conèixer i posar en valor el patrimoni arquitectònic, històric i artístic del territori. Després de l’èxit de la primera edició a Reus, aquesta temporada s'han ampliat els edificis a visitar fins a 15, i s'allarga la jornada a dos dies, el 17 i 18 de Setembre. Però a més de Reus, la proposta aquest 2016 s'ha estès també per altres municipis, tals com Valls, Tarragona, i aquest cap de setmana Cambrils.

Des de l'associació animen a les persones aparticipar a l'activitat com a voluntari, «i així col·laborar a fer que la iniciativa repeteixi l’èxit de la passada edició». Qui hi estigui interessat ha d’omplir el formulari de la pàgina webespaisocults.

tracking