Diari Més

El consistori rebutja la moció d'ERC d'adoptar el salari mínim de 1.000 euros

ERC i Guanyem hi han votat a favor, mentre que C's i PP s'han abstingut i CDC hi ha votat en contra

El consistori de Salou rebutja la moció d'ERC d'adoptar el salari mínim de 1.000 euros

El consistori de Salou rebutja la moció d'ERC d'adoptar el salari mínim de 1.000 eurosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El grup municipal d'ERC de Salouha presentatal ple municipal una moció per tal que l'Ajuntament de Salou adoptésel salarimínim de mil euros mensuals. La votacióper l'acatament o el rebuig de la moció s'ha dut a terme al ple d'aquestdimecres. Finalmentaquestaha estat rebutjada amb l'abstenció dels grupsmunicipalsde C's i de PP, i delsvots contraris de CDC. Tan sols els regidors d'ERC i el regidor de Guanyem han donat suport a la moció.

En aquest sentit, el regidor de Serveis Interns, Jesús Barragán, ha explicat que els treballadors en nòmina de l'Ajuntament cobren més de mil euros i que «deles condicions laborals de les empreses que es contracten no entenim competències. És l'Estat o les CCAA les que regulen els convenis laborals sectorials», ha explicat.

Minut de silenci

Per altra banda, el ple municipal d'aquest dimecresha viscut un minut de silenci en record d'Alberto Macias, l'agent de la policia local de Salou mort en accident de trànsit mentre estava de servei dissabte dia 13 d'agost. D'aquesta manera el consistori ha recordatl'accident fatal que va acabar amb la vida del jove, que va ser enterratdilluns15a l'església de Santa Maria del Mar de Salou.

tracking