Diari Més

Successos

Bombers dóna per controlat l'incendi de Calafell

El foc ha cremat 9,6 hectàrees de massa forestal, i també ha afectat la Torre de la Talaia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han donatper controlatl'incendi de Calafell a les 16.45 hores d'aquest dimarts. El foc va serdeclarataquest dilluns a la tarda, iha cremat un total de 9,6 hectàreesde massaforestal entrela urbanitzaciódel Mas Mel i Bellamar, afectant pi blanc i matolls. Al llarg del dia, una desena de dotacions terrestres han estat treballant en l’incendi que es trobava estabilitzat des del vespre d'aquest dilluns.En aquests moments 7 dotacions encara estan treballant al lloc dels fets per tal d'acabar d'apagarel foc.

L'incendi ha cremat la Torre de la Talaia

L'incendi hauria afectat la zona on hi ha la Torre de la TalaiadeCalafell. La Talaia és una antiga torre construïda al segle XV per vigilar la costa, de la qual avui només se'n conserven les restes de la seva planta el·líptica.

Els Mossos continuen investigant les causes del foc, si bé l'alcalde del municipi, RamonFerré, ja va afirmar que hauria estat intencionat. I és que segons les declaracions del batlle, alguns veïns haurien vistuns motoristesque abocaven «algun tipus de líquid» al bosc. Arran d'aquests testimonis, es van mobilitzar els cossos de seguretat. Ferréva detallar que la Policia Local havia localitzat els tres individus a sobre de dues motocicletes, que després «esvan donar a la fuga».Ferrécreu que podria tractar-se dels autors de les flames, però ha apuntat que caldrà esperar a conèixer els resultats de la investigació policial.

Pla obert de dos efectius dels Agents Rurals investigant sobre el terreny un dels punts on s'hauria iniciat l'incendi. Imatge del 22 d'agost del 2016

incendi, Agents Rurals, Calafell, foc, iniciACN

L'incendi de Calafell ha cremat la Torre de la Talaia

L'incendi de Calafell ha cremat la Torre de la TalaiaAj. Calafell

tracking