Diari Més

Gastronomia

La Festa del Romesco deixa un bon regust a La Pobla

El públic assistent ha pogut gaudir, alhora, d'una musclada oferta per l’organització de l’esdeveniment

La Festa del Romesco deixa un bon regust a La Pobla

La Festa del Romesco deixa un bon regust a La PoblaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Pobla de Mafumet ha celebrat, aquestdissabte, la 22a edició de la Festa del Romesco, una tradició consolidada al municipi i que cada any reuneix a centenars de veïnsentorn d'aquesta festa culinària amb el romesco com a protagonista, als jardins del Pavelló Municipal.

Enguany, s'han presentatal concurs gastronòmicun total de 17 parelles romescaires, que han preparatla tradicional recepta d'aquesta festa: el rap amb romesco. Després, un juratha tastati avaluattotes i cadascuna de les cassoles elaborades per decidir quina era la millor en base al seu sabor, olor i textura, entre altres factors. Val a dir que, més enllà dels guanyadors, tots els participants han rebutun diploma acreditatiu de la seva participació, així com un obsequi per part de l’organització.

A més dels romescaires, unes 400 personeshan assistita la cita.Un acte consolidat en el municipi i emmarcat dins de les festes d'estiu de La Pobla, les quals tenen lloc durant els mesos de juliol, agost i setembre. Alhora,tots els assistentsa la Festa del Romescohan pogutdegustar musclos i cava oferts per la Comissió de Festes. De fet, l’organització ha preparatfins a 125 quilos de musclos, que van ajudar a amenitzar l’espera mentre els romescaires cuinaven i el jurat avaluava les propostes.

D’altra banda, les Festes d’Estiu avancen i tot apunta ja a la Paella Popular, que enguany celebrarà la seva 25a edició el proper dissabte, 3 de setembre. Aquesta és una activitat gastronòmica i festiva que se celebra al municipi des de 1991 i que, any rere any, ha anat convertint-se en un acteindispensable en el calendari festiu de La Pobla. Tant és així que en l'edició de 2015, van participar-hi prop de 2.000 persones.

tracking