Diari Més

Festes

Salou recrea l'antic art de pesca per última vegada, aquest any

Amb aquesta nova pesca a l’antiga es posa punt i final a la Calada de les Malles de Sant Pere

Salou recrea l'antic art de pesca per última vegada, aquest any

Salou recrea l'antic art de pesca per última vegada, aquest anyChristel Torres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Com ja és habitual per aquestes dates, Salou culmina la Festa Major d’estiu amb l’última exhibició de Pesca Tradicional, on la Societat de Pescadors de Santa Maria del Mar recrea l’antic art de pesca “Tirar l’art”. Una pesca a l’antiga en què la xarxa, la barca i els rems són els únics utensilis per fer-se amb una bona cistella de peix. En aquesta ocasiós'hi han pogutveurellisses, orades, mabres i llenguados.

Un cop més, la Platja de Ponent s’ha omplert, aquest dissabte al vespre, d’espectadors locals i de turistes per reviure les pràctiques marineres de la capital de la Costa Daurada, i commemorar les seves arrels pesqueres.

Amb aquesta actuació, Salou tanca el cicle de la Calada de les Malles de Sant Pere, que va iniciar-se el 2 de juliol amb motiu de la celebració de Sant Pere, seguit del dia 16 del mateix mes, per tal de retre homenatge a la Mare de Déu del Carme, patrona dels mariners i, que ha posat punt i final, aquestdissabte 20 d’agost, en honor a la Verge dels salouencs Santa Maria del Mar.

tracking