Diari Més

Festa Major

El nucli antic de Roda de Berà viatjarà a l'època medieval aquest cap de setmana

El Mercat Medieval serà un dels primers actes de la Festa Major de Sant Bartomeu, que se celebrarà del 19 al 27 d’agost.

El nucli antic de Roda de Berà viatjarà a l'època medieval aquest cap de setmana

El nucli antic de Roda de Berà viatjarà a l'època medieval aquest cap de setmanaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nucli antic de Roda de Berà, la plaça dels Pins, plaça de la Sardana i el carrer Sant Isidre tornaran a viatjar en el temps a partir de demà divendres per acollir una nova edició del reeixit Mercat Medieval.

Tenint en compte l’èxit d’altres anys, s’espera que durant els tres dies de fira, de sis de la tarda a dos quarts de dotze de la nit, milers de persones omplin aquests carrers i passin per la cinquantena de paradetes que conformaran el mercat, organitzat un any més per l’Associació Medieval de les Comarques de Tarragona, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Enguany, a més, coincideix amb els primers dies de la Festa Major de Sant Bartomeu, fet pel qual l’afluència de públic serà major.

Hi haurà paradetes per a tots els gustos, conjugant gastronomia amb artesania, bijuteria, una taberna medieval, una xurreria, el forn de pa artesà, jocs de tir amb arc, atraccions medievals infantils, cercaviles, mostres d’oficis tradicionals, exhibicions, malabarismes i foc, titelles, una granja infantil i passejos amb poni.

Entre les activitats programades hi ha un espectacle còmic a càrrec del Gran Gabini Fakir amb malabars i foc, demà a les vuit de la tarda; l’espectacle de titelles de “L’invisible titelles”, qui per tercer any consecutiu omplirà la plaça de la Sardana de nens i nenes, dissabte a dos quarts de vuit de la tarda; una exhibició i aprenentatge de tir amb arc a càrrec dels arquers de l’associació Toxophílica de Catalunya, diumenge a partir de les sis; i l’espectacle que mostra com es vestia un cavaller templari, a les vuit de la tarda a la plaça de la Sardana.

La inauguració oficial, amb la presència de les autoritats locals, serà demà divendres, a les set de la tarda amb l’animació del “Follet Saltarí”.

tracking