Diari Més

El nucli gairebé deshabitat de Castelló es torna a omplir de vida aquest cap de setmana

La VI Nit Lírica dels Estels i la XVIII Rústic Festa tindran lloc aquest divendres i dissabte, respectivament

El nucli gairebé deshabitat de Castelló es torna a omplir de vida aquest cap de setmana

El nucli gairebé deshabitat de Castelló es torna a omplir de vida aquest cap de setmanaPepi González Fotografia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nucli de la MasiadeCastelló, que gairebé està deshabitat ique forma part del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, estornarà a omplir de vida els dies 19 i 20 d’agost amb la celebració de la VI Nit Lírica dels Estels el divendres dia 19, i la XVIII Rústic Festa el dissabte 20. L’Associació Masia de Castelló és l’entitat organitzadora de les dues activitats, i totselsbeneficis de la Rústic Festaaniran destinats a la rehabilitació de la Casa de Cal Santo de Castelló.

Com a novetat, enguany les entrades per a tots dos esdeveniments es podran adquirir per via telemàtica a través d'aquest enllaçi tindran un preu de 6 euros per a la Nit Lírica i 10 euros l’abonament que inclou també la Rústic Festa que se celebra l’endemà.

VI Nit Lírica dels Estels

La VI Nit lírica dels Estels comptarà amb la presència de la soprano Núria Esquius que, amb la teatralització de la companyia Luky&Luke, oferirà una selecció d’àries d’òpera. A la segona part s’oferirà d’una selecció de cançons musicals, per tal que aquesta torni a ser una nit ben divertida i especial. El concert començarà a les 10 de la nit.

XVIIIRústic Festa

L’endemà, dissabte dia 20 d’agost a partir de les 18h i fins a la matinada, tindrà lloc una altra de les cites ineludibles del calendari festiu, la XVIII Rustic Festa. Latarda estarà dedicada al públic infantil amb espectacles per als més menuts, conta contes i tallers. Al vespre hi haurà un sopar amb la clotxa com a protagonista del menú i a les 10 de la nit cal destacar l’actuació de l’acordionista basc KepaJunquera, acompanyat del jove grup femení Sorginak.

tracking