Diari Més

Continua oberta la investigació de l'accident de trànsit en què va morir un agent de policia local

La principal línia d'investigació pretén esclarir si Alberto Macías va arrencar la motocicleta amb el semàfor en vermell o en verd

Continua oberta la investigació de l'accident de trànsit en què va morir un agent de policia local

Continua oberta la investigació de l'accident de trànsit en què va morir un agent de policia localGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segons han explicatfonts de l'Ajuntament de Salou, la investigaciósobre l'accident de trànsiten què va morirun agent de policia local, el passat dissabte, centrala seva atenció en esclarir si Alberto Macías, en rebre un avís per atendreun servei oficial, va arrencar la seva motocicletamentre el semàfor estavavermell overd. O si per contra, va ser el conductor del turisme d'origen estrangerqui no va respectar el codide circulació viària.

Tal com han asseguratles mateixes fonts municipals, en el moment de l'accident, enla confluència del carrerBarbastre amb l'Avinguda d'Andorra de Salou, l'agentportavala sirenad'emergència activada per tal d'atendreun servei oficial. Aquestaurgènciahauriapoguttenir a veure en el fet que Macías posés en marxala motocicleta sense tenir en comptel'estat del semàfor de la via.

Els cossos policials, així com la restad'unitats d'emergències com ambulàncies o bombers, podenobviaralgunssenyals de trànsit, malgrat la seva infracció. Tanmateix, en cas de fer-hoi en circumstànciesadverses -provocantalgunincident- la responsabilitat correriaa càrrecseu. Per altra banda, cal analitzarsi el conductor del cotxeva respectar o no els senyals de circulaciódavant el volant.

Fins a la data, la investigació continua obertaamb la interrogaciód'atestats. De moment, es coneix de manera oficial que el joveconduiauna scooter de 125cc, el manillarde la qual va impactar contra el pit de l'agent.

tracking