Diari Més

El rentat de cara del Pavelló Salou Centre s'inicia dimarts vinent

Les instal·lacions romandran tancades durant unes setmanes i l’activitat es repartirà entre els altres dos pavellons, el de Cap Salou i el Salou Ponent

El rentat de cara del Pavelló Salou Centre s'inicia dimarts vinent

El rentat de cara del Pavelló Salou Centre s'inicia dimarts vinentCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de milloradel PavellóSalou Centre donaran el tret de sortida el proper dimarts 16 d'agost. Les instal·lacions tenenuna antiguitat de 20 anys i elnivell d'ús continu demanaun conjunt de millores. Aquestes estaran enfocades de cara als Jocs MediterranisTarragona 2017, on Salou serà seu dela modalitat de Taekwondo, però també seran perl’ús diari de les entitats i clubs esportius, així com pels usuaris del dia a dia.

Els treballs de millora suposen una inversió de 344.000 euros, fruit d'una subvenció de la Diputació de Tarragona. Algunes de les actuacions que es realitzaran seranla neteja de l’exterior de la façana de l’edifici amb aplicacions de vernissos antigrafitis i altres elements; la renovació total del parquet esportiu existent i de les instal·lacions de fontaneria de les dutxes dels vestidors;la independització de la climatització de les sales; i la renovació de l’enrajolat i del taulell d’entrada.

La regidoria d’Esports ha informat que per aquest motiu totes les activitats que impliquin l’ús dels vestuaris, pista poliesportiva, entrenaments i partits es traslladaran o es repartiran entre els altres dos pavellons que té el municipi en funcionament, elPavelló de Ponent i elPavelló Cap Salou.

tracking