Diari Més

Riudoms

L'Avellana Sound presenta el grup de folk Roba Estesa

Els dj's Jordi Atitlan i Eric G. també actuaran a l'esdeveniment, que tindrà lloc aquest dissabte a partir de les 12 de la nit

El grup Roba Estesa està format per sis noies del Camp de Tarragona.

Roba Estesa presenta el videoclip 'Viu' que parla de la festa majorFacebook/Roba Estesa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Fira de l’Avellana de Riudoms, com cada any, acollirà també una nova edició de l’Avellana Sound, el concert jove de la Fira. Aquest any hi actuaran el grup musical de folk Roba Estesa, format per sis noies del Camp de Tarragona, i els dj’s Jordi Atitlan i Eric G.

Roba Estesa va presentar el seu primer disc al mes de maig: Descalces. Aquest àlbum recull una sèrie de cançons amb temàtica diversa com la natura, la tradició, la lluita i la festa. Amb aquest primer disc, Roba Estesa volen «ser la veu que trenqui aquells tabús que s’imposen». El concert portarà música folk en català al Parc de Sant Antoni de Riudoms. L’acte és gratuït i tindrà lloc a partir de les dotze de la nit.

D’altra banda, la música tambéserà present en aquesta fira amb el concert i ball de nit que tindrà lloc a les onze de la nit amb l’Orquestra Europa. El preu, en aquest cas, serà de sis euros.

tracking