Diari Més

Successos

Un tall elèctric afecta a 365 clients de Torredembarra, Roda de Barà i Coma-ruga

L'incident va tenir lloc al voltant de les 10 de la nit d'aquest dilluns i va durar entre 24 minuts i 2 hores i mitja

Un tall elèctric afecta a 365 clients de Torredembarra, Roda de Barà i Coma-ruga aquest dilluns a la nit

Un tall elèctric afecta a 365 clients de Torredembarra, Roda de Barà i Coma-ruga aquest dilluns a la nitJulia Freeman-Woolpert

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un total de 365 clients veïns dels municipis de Torredembarra, Roda de Berà i d'algunes urbanitzacions de Coma-ruga es van veure afectats per un tall elèctric de l'empresa Endesala passada nit d'aquest dilluns cap a dimarts. El tall va tenir lloc al voltant de les deu de la nit i va estendre'senhabitatges i establiments d'hosteleria durant un mínim de 24 minuts, tot i que en alguns punts l'establiment total del serveies va allargar fins a dues hores i mitja.

L’Ajuntament de Torredembarraha anunciat, aquest dimarts, quecanalitzarà les reclamacions que es puguin produir per la població afectada pel tall de subministrament elèctric inesperat.L’alcalde, Eduard Rovira, ha explicat queha pogut informar-se del tall de llum amb responsables d’Endesa, els quals li han manifestat que es va produir per poder dur a terme una reparació. D'aquesta manera, les persones interessades a presentar les seves queixes o reclamacions, ho poden fer a través del correu electrònic habilitat especialment al respecte: alteuservei@torredembarra.cat.

tracking