Diari Més

El Parc del Pinaret s'omple per quinzè any de cultura en la Nit d'Artistes

L'esdeveniment tindrà lloc el dia 20 a partir de les 10 de la nit, però al municipi hi haurà diversos actes a partir del 16 d'agost

El Parc del Pinaret s'omple per quinzè any de cultura i art en la Nit d'Artistes de Cambrils

El Parc del Pinaret s'omple per quinzè any de cultura i art en la Nit d'Artistes de CambrilsNAC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Divuit actuacions i prop d'una cinquantenad'artistestindran llocel dia 20 d'agostal Parc del Pinaret de Cambrilsen el que seràla quinzena edicióde la Nit d'Artistesde Cambrils(NAC). El circ, la màgia, l’humor, la dansa, iles activitats musicals estarandinamitzades per la Banda de la Gamba, que es recupera d’edicions anteriors i que farà de fil conductor de l’esdeveniment artístic.

Tot i que l’espectacle central de la NAC té llocdissabte, durant tota la setmana, des dia 16 al mateix 20, Cambrilsacolliràdiferents activitats pensades per a tota la família que ajuden a difondre l’esdeveniment.Entre la programació destaca la festa Holi, que repeteix després de l’èxit de l’any passat i que enguany serà nocturna per atraure encara més públic, i l’exposició per celebrar el 15è aniversari, que reviurà les diferents edicions a través de fotos, cartellsisamarretes.

Per segon any consecutiu, l’entrada a l’espectacle del dissabte 20 d’agost al Parc del Pinaret serà solidària. Una vegada més, la NAC col·labora amb el Banc d’Aliments de Cambrils i, atès que l’entrada és gratuïta, es demana la col·laboració del públic portant llet o llaunes de conserva. Els aliments recollits es distribuiran entre les famílies de Cambrils que més ho necessitin.

Programa d'activitats: - Dimarts 16 d’agost, a les 20:00, a l’Ateneu Juvenil:Inauguració de l’exposició 'XV edicions de la NAC' -Dijous 18 d’agost, a les 16:30, a la Plaça del Setge:Festa de l’escuma amb la Companyia Festa i Fusta(activitat gratuïta) -Dijous 18 d’agost, a les 18:00, a la Plaça de la Vila:Jocs de fusta familiars amb la Companyia Festa i Fusta (activitat gratuïta en col·laboració amb Vila Centre) - Divendres 19 d’agost, a les 22:30, al Passeig de les Palmeres (platja):Festival Holiamb servei de bar(la venda de pintura començarà a les 22:00) - Dissabte 20 d'agost, a partir de les 22:00, al Parc del Pinaret: XV Nit d'Artistes de Cambrils

tracking