Diari Més

Urbanisme

Salou començarà a construir la base nàutica dels Jocs 2017 passat l'estiu

Un cop s’hagin disputat les proves, l’Ajuntament licitarà la concessió i l’equipament esdevindrà permanent

Salou començarà a construir la base naútica dels Jocs 2017 passat l'estiu

Salou començarà a construir la base naútica dels Jocs 2017 passat l'estiuCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Salou començarà a construir, un cop passat l’estiu, la base nàutica on es disputaran les proves de vela dels Jocs Mediterranis 2017. La base nàutica es construirà al tram de la platja de Ponent que toca al Club Nàutic de Salou. El nou equipament esportiu esdevindrà permanent. L’Ajuntament de Salou licitarà la concessió per a la seva explotació.

El consistori salouenc ja ha licitat inicialment el projecte d’obres que, de fet, ja té consignació pressupostària. La nova base nàutica costarà 358.913 euros i es construirà en tres mesos. Sobre una llarga plataforma s’instal·laran diferents mòduls que albergaran els vestuaris pels esportistes, les oficines iels magatzems de material, entre altres.

Segons el projecte, comptarà amb dos vestuaris, de 13,73 metres quadrats cadascun, dos serveis de w.c. de 5,38 metres quadrats, un magatzem de 55,27 metres quadrats, una zona d’informació de 10,72 metres quadrats, i una aula de vela de 33,08 metres de superfície. Uns grans vinils de colors vius serviran per ocupar tota la seva façana amb imatges dels esports de vela. La base nàutica es complementarà amb un gran envelat, on es desenvoluparan diversos esdeveniments.

Segons l’alcalde de Salou, Pere Granados, més enllà dels Jocs Mediterranis del 2017, la nova base nàutica «servirà per crear una nova oferta i millorar la que ja tenim; la nostra aposta és la de captar el turisme esportiu i un dels més punters és l’esport nàutic». Després de l’agost s’adjudicaran les obres d’aquest equipament, que es començarà a construir de forma immediata.

El pavelló, a punt per les obres

A mitjans d’aquest mes d’agost començaran les obres del pavelló poliesportiu, un altre dels edificis que s’utilitzaran per ferles proves dels Jocs 2017, en aquest cas les competicions de taekwondo. Salou serà la seu de la vela i del taekwondo dels Jocs Mediterranis.

Salou començarà a construir la base naútica dels Jocs 2017 passat l'estiu

Salou començarà a construir la base naútica dels Jocs 2017 passat l'estiuCedida

tracking