Diari Més

Els afectats per la fallida de la Cooperativa comencen a cobrar

Ibercaja va obrir ahir l’antiga seu de la Secció de Crèdit per atendre els impositors

El degoteig de persones que s'hi van acostar a les oficines ja era constant al matí.

Els afectats per la fallida de la Cooperativa comencen a cobrarOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els afectats per la fallida de la Secció de Crèdit de la Cooperativa de Cambrils van començar ahir a iniciar els tràmits per cobrar els estalvis retinguts. Ibercaja va obrir, a primera hora del matí, l’antiga seu de la Secció de Crèdit de la Cooperativa Agrícola, al número 2 del carrer Sindicat, i cinc persones es van dedicar, exclusivament a atendre els afectats que s’hi acostaven.

Tot i que no es van formar cues, a primera hora del matí el degoteig de persones que s’hi acostaven a Ibercaja era constant. Els impositors afectats per la fallida poden adreçar-se a qualsevol de les oficines que Ibercaja té a les ciutats de Tarragona, Reus, Vila-seca i Salou, tal com va informar la Cooperativa de Cambrils, després que l’Associació de Seccions de Crèdit formalitzés el préstec de deu milions d’euros als quals s’havia compromès. Els impositors han d’anar a Ibercaja on se’ls obre un compte a on s’ingressarà l’import procedent de la Cooperativa de Cambrils.

Segons l’entitat, el pagament exclusivament es realitzarà amb aquesta entitat bancària. Tanmateix, la Cooperativa afirma que totes les persones que ja han obert un compte prèviament rebran la transferència en els dies vinents i no cal que es personin a les oficines d’Ibercaja. D’aquesta manera, ahir s’iniciava el procés de pagament del 46,4% del saldo retingut dels impositors, corresponent a la part que es va negociar en l’acord de refinançament.

tracking