Diari Més

Lleure

El gos Gandalf guanya el XXIX concurs de Gossos d'Atura de Prades

Més de 700 espectadors han presenciat el certamen que, enguany, ha comptat amb 13 participants

El gos Gandalf guanya el XXIX concurs de Gossos d'Atura de Prades

El gos Gandalf guanya el XXIX concurs de Gossos d'Atura de PradesTwitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El gos, de nom Gandalf, del pastor Juli Bayot, s'haalçat aquest diumengeamb el primer premi del XXIX Concurs de Gossos d’Atura que s'ha celebrat,un cop més, a Prades. Gandalf ha aconseguit181,5 punts, més d’una vintena per damunt del segon classificat, el gos King, del pastor Pleguezuelos, que ha aconseguit159 punts. El gos d’atura Camús, de Miquel Adrover ha assolit el tercer lloc del pòdium, amb 149 punts.

Tretze gossos de diversos punts del paíshan participaten aquesta nova edició del Concurs de Gossos d’Atura de Prades, un esdeveniment que cada cop guanya més adeptes i que, enguany, ha comptat amb algunes novetats, com ara el bateig de pastors i l’exhibició de conducció de ramats d’ànecs. Totes dues activitatss'han fet aquest dissabte,també a Prades.

«Ha estat tot un èxit. La participació ha millorat molt respecte a l’any passat, tant com pel que fa a públic assistent com a concursants», ha explicatJoan Llurba, tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Prades i regidor d’Esports i Urbanisme.

Segons Llurba, més de 700 personeshan assistitcom a espectadors al camp de futbol, el recinte municipal que, per segon any consecutiu, ha acollit aquest esdeveniment.

«Ja es va fer al camp de futbol i és un equipament que té gespa natural, idònia per al desenvolupament de les proves. D’altra banda, bona part del concurs es desenvolupa al migdia, amb la qual cosa, els espectadors han pogut gaudir d’espais d’ombra per no perdre’s cap. D’altra banda, fer-ho al camp de futbol, ens permet no haver de solicitar permisos a tercers», ha afegit Llurba,un cop acabat el concurs.

Bam, Witney i Arakil, són els noms dels gossos d’atura que han aconseguitel quart, cinquè i sisè lloc al concurs de Prades, amb 138, 118,5 i 89,5 punts, respectivament.

tracking