Diari Més

La vuitena edició del Mercat Vell de Conesa obre les portes dissabte

Hi haurà espectacles de carrer durant el matí

La vuitena edició del Mercat Vell de Conesa obre les portes demà

La vuitena edició del Mercat Vell de Conesa obre les portes demàCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El municipi de Conesa acull demà dissabte la vuitena edició del Mercat Vell. Pels diferents carrers del municipi, hi haurà nombrosos expositors amb recreacions de botigues i productes antics com per exemple càmeres fotogràfiques, perfums, roba o joguines antigues.

A més hi haurà, més de seixanta parades entre les quals s’hi podran trobar també nombrosos elements d’artesania.El mercat acollirà diferents exposicions com la de les fotografies de Joan Porredon sota el títol nuSnu. També hi haurà una exposició sobre Ramon Llull amb fotografies i ceràmiques de la Teresa Gironès i una mostra de llibres, ceràmiques de Montse Zurita, dibuixos de Gemma Tort i acudits de l’humorista gràfic Napi. Des de les deu del matí i fins a les dues del migdia, el carrer Nou acollirà la Setena Trobada d’Intercanvi de Plaques de Cava. Els cellers que formen part de la D.O Conca de Barberà també oferiran el Cinquè Tast de Vins al minigolf El Clos en horari de matí i de tarda.

També hi haurà un espai per la Trobada de cotxes clàssics de Salomó al Pati des de les onze del matí i fins les dues del migdia. D’altra banda, al Racó del Mossèn es podran degustar olis durant tot el dia. Una activitat destacada del programa serà l’Explicació breu de la història de la vila a la què es podrà assistir a les onze del matí, a la una del migdia i a dos quarts de sis. Durant tot el matí, tindrà lloc un espectacle d’animació pels carrers amb la companyia Tocs de Gresca. Per últim, de cinc a vuit de la tarda, també hi haurà Jugantons!, una activitat amb jocs gegants per petits i adults.

tracking