Diari Més

Un operatiu realitzat per tres cossos policials acaba amb un detingut

Els agents volien millorar la sensació de seguretat a la zona de Carles Buigas

Un operatiu realitzat per tres cossos policials acaba amb un detingut

Un operatiu realitzat per tres cossos policials acaba amb un detingutMossos

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents delsMossos d'Esquadra de la comissaria de Salou, conjuntament amb la Policia Local i el Cuerpo Nacional de Policía, han realitzat aquest dimecresal vespre, a l’avinguda Carles Buigas de Salou un dispositiu de seguretat ciutadana i per la Llei d’Estrangeria. El dispositiu ha acabat amb un detingut per infracció de la Llei d'Estrangeria i 30 identificats que podrien estar relacionats amb el tràfic de drogues.

L’objectiu era millorar la sensació de seguretat a la zona, evitar el tràfic de substàncies estupefaents a la via pública i identificar les persones que podrien estar relacionades amb la venda de drogues.

L’operatiu que va començar a les 19:00 hores va comptar amb la participació de diverses patrulles de seguretat ciutadana i d’un equip de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), quees va encarregar d’escorcollar les persones identificades.

L’operació d’ahir a l’avinguda Carles Buigas de Salou s’emmarca dins del dispositiu conjunt de Mossos d’Esquadra amb la Policia Local de Salou que es va engegar el passat 7 de juliol. Aquest dispositiu també compta amb la participació puntual del Cuerpo Nacional de Policía per fer front als casos d’estada irregular.

tracking