Diari Més

Judicial

Un any i mig de presó per fer un cop a l'ull amb un pal durant una baralla

Haurà d’indemnitzar l’agredit amb 30.000 euros

El jutjat del Vendrell obre diligències per la mort d'un home a Cunit en una detenció

El jutjat del Vendrell obre diligències per la mort d'un home a Cunit en una detencióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un any i mig de presó i una indemnització de 30.000 euros per un delicte de lesions, causades per haver fet un cop a l’ull a un home. Aquesta és la condemna que el Jutjat d’Instrucció número 3 del Vendrell ha imposat a Iván L. G. pels danys físics derivats d’un cop amb un pal a l’ull de Javier B. A. durant una baralla.

Els fets es remunten a principis d’octubre del 2011 quan l’acusat i la víctima es van trobar a la discoteca L’Ou, de Torredembarra i van començar a barallar-se sense que es conegui el motiu, «donant-se patades i cops de puny per tot el cos», segons recull la sentència emesa pel tribunal vendrellenc. Arran de la baralla, els dos individus van ser expulsats del local. Javier B. A. va quedar-se a parlar amb el porter de la discoteca amb l’objectiu de poder tornar a entrar, quan l’acusat va agafar un pal que tenia al seu cotxe i li va propinar un cop a l’ull al primer.

A causa del cop, Javier B. A. va patir un traumatisme ocular amb fractura de l’òrbita esquerra i una fractura naso-etmoidal, que van requerir cirurgia. A més a més, se li va haver d’implantar una lent intraocular i va perdre agudesa visual.

tracking