Diari Més

Solidaritat

La Fundació PortAventura prepara la nova edició del Sopar Solidari

Enguany les beneficiàries de la recaptació seràn la Muntanyeta, el Taller Baix Camp i la Fundació Formació i Treball.

Imatge de la celebració del sopar-espectacle l'any passat.

La Fundació PortAventura prepara la nova edició del Sopar SolidariFundació PortAventura

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper 6 d'octubre se celebrarà la 6a edició del Sopar Solidari organitzat per la Fundació PortAventura, entitat sense ànim de lucre que treballa per aconseguir la integració en la societat de col·lectius en risc d'exclusió social, amb especial atenció als nens i joves.

La recaptació del sopar solidari, que se celebrarà novament al Centre de Convencions de PortAventura World, anirà destinada a millorar la qualitat de vida de nens i adolescents amb paràlisi cerebral, discapacitat intel·lectual o en situació de pobresa alimentària i nutricional.

La totalitat de l'importrecaptat aquest anyes destinarà a tres organitzacionsque destaquen pels seus treballs en aquest camp: la Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona - La Muntanyeta, l'entitat Taller Baix Camp i el Projecte “Alimentant somriures” de la Fundació Formació i Treball.

L'edició del2015 va aconseguir recaptar 82.000 euros i reunir a més d'1.000 participants entre particulars sensibilitzats per les diverses causes, empreses de tots els sectors, entitats públiques i ajuntaments, convertint-se en el sopar solidari amb major participació de la demarcacióde Tarragona.

Les inscripcionspoden formalitzar-se des de la pàgina web de la fundació:

www.fundacioportaventura.com

tracking