Diari Més

Infraestructures

Cambrils projecta un passeig que unirà el centre amb l'estació del corredor

El vial està ubicat entre la Riera d'Alforja i el Parc del Pinaret

Cambrils projecta un passeig que unirà el centre amb l'estació del corredor

Cambrils projecta un passeig que unirà el centre amb l'estació del corredorDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El futur Passeig Charles Darwin comença a prendre forma. El vial unirà el municipi amb la nova estació del corredor del Mediterrani que s'està construint a la zona esportiva municipal.

El nou vial està ubicat al marge dret de la Riera d’Alforja des de la font del Mil·lenari fins a la futura estació del tren, limitant al nord amb l’autopista AP7, a l’oest amb el Parc del Pinaret i a l’est amb la riera d’Alforja. En concret afecta una superfície de 18.983 m2.

Els treballs suposaran la renovació total de la urbanització i consistiran principalment en demolicions, moviment de terres, pavimentació, millora de la senyalització i clavegueram, renovació de la instal·lació de l’enllumenat públic i dels serveis soterrats d’energia elèctrica, a més de la instal·lació de mobiliari urbà i jardineria.

L’avinguda tindrà una zona enjardinada, dos carrils de circulació rodada, una franja d’aparcament en línia, una zona enjardinada amb arbustos, un carril bici, una vorera de quatre metres d’amplada i un tercer espai enjardinat fins a la tanca del Parc del Pinaret.

Fins el proper 8 d’agost es pot consultar inicialment el Projecte Bàsic i Executiu d’Obres del Passeig Charles Darwin de Cambrils a la seu electrònica de l’Ajuntament de Cambrils i al departament d’Obres Públiques.

Cambrils projecta un passeig que unirà el centre amb l'estació del corredor

Cambrils projecta un passeig que unirà el centre amb l'estació del corredorCedida

tracking