Diari Més

Infraestructures

Nova assemblea a la Selva contra el projecte de circumval·lació d'Almoster

La reunió es farà aquest dijous, quan s'hauran presentat les al·legacions col·lectives i individuals

L'Alternativa 3 és la que volen els afectats.

Nova assemblea a la Selva contra el projecte de circumvalació d'AlmosterDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gepec, Unió de Pagesos i la plataforma d'afectats creada a l'efecte han convocat una assemblea informativa per aquest dijous a les 21 h a l'auditori de Santa Llúcia de la Selva del Camp per informar sobre el projecte elaborat per la Diputació de Tarragona de la variant d'Almoster, que actualment es troba en exposició pública. De fet, aquest mateix dijous està previst que es presentin les al·legacions al projecte, tant les de caràcter col·lectiu com les individuals.

Bàsicament, de les tres alternatives que proposta el projecte, els afectats reclamen que es triï la que estableix l'ampliació de l'actual carretera entre la Selva i Almoster, en detriment de la que, segons expliquen des de la plataforma, han triat els responsables del projecte i que comporta una afectació d'hectàrees molt superior i que quedin partides moltes finques de la zona. L'argument, segons afegeixen des de la plataforma, és econòmic, tot i que a les al·legacions que es presentaran ja es proposa modificar el màxim de velocitat permès a la nova via «la qual cosa permetria reduir considerablement el cost econòmic d'ampliar la carretera actual».

Després de l'assemblea informativa d'aquest dijous a la Selva està previst que se'n celebri un altre a Almoster el pròxim dia 9 d'agost.

tracking