Diari Més

Successos

L'home que va atropellar la noia de 16 anys de Vila-seca té un llarg historial de delictes de trànsit

Aquest dijous se celebra el funeral per Júlia Cruset al tanatori de Reus

El conductor que va atropellar la jove de Vila-seca «es va adormir» i no té el permís de conduir en regla

El conductor que va atropellar la jove de Vila-seca «es va adormir» i no té el permís de conduir en reglaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimecres matí estava citat a declarar, davant del jutge, Raúl B.G., l'home de 50 anys que conduïa el Ford que va atropellar Júlia Cruset, la jove de 16 anys de Vila-seca que caminava amb unes amigues pel camí Fondo, entre Vila-seca i la Plana i que va morir a l'hospital el cap de setmana passat com a conseqüència de les ferides que va patir. El funeral per la jove tindrà lloc demà dijous al tanatori de Reus.

Segons que ha donat a conèixer el Diari de Tarragona, citant fonts policials, Raúl B.G. té antecedents previs relacionats amb delictes de trànsit. Així, segons s'indica, l'any 2004 va provocar un accident de circulació que va causar ferits amb dos vehicles implicats, a la C-31B al terme de Salou. En aquella ocasió es van instruir diligències policials contra ell perquè va fugir del lloc i va ometre l'obligació d'auxili.

L'any 2008, la Policia Local de Cambrils li va obrir diligències penals perquè va ser aturat quan circulava sota els efectes de l'alcohol i es va negar a sotmetre's a la prova d'alcoholèmia que volien fer-li els agents.

Dos anys més tard va ser encausat pels Mossos d'Esquadra per conduir per Salou sense tenir el permís de circulació.

Quan el passat 24 de juliol va atropellar a Júlia Cruset, l'home va declarar en primera instància que s'havia adormit al volant, tot i que posteriorment es va negar a declarar davant dels agents policials. Segons que apunta el rotatiu, l'accident va tenir lloc fora de la calçada de la via, és a dir, que les noies estarien circulant per fora del camí quan van ser envestides pel vehicle.

tracking