Diari Més

Festes

Vila-seca posa punt i final, aquest dimecres, a la Festa Major

Abans que arribi la cloenda, els veïns participaran en el 8è Concurs de llançament de pinyols d’oliva. Un dels actes estrella de la programació

Vila-seca posa punt i final, aquest dimecres, a la Festa Major

Vila-seca posa punt i final, aquest dimecres, a la Festa MajorDairi Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vila-seca viurà, aquest dimecres, l’últim dia de la seva Festa Major d’Estiu, amb diversos actes tradicionals i musicals, que han estat protagonistes durant totes les festes.

Aquest dimarts, al parc de la Riera, l’orquestra La Principal de la Bisbal portarà el concert de Festa Major a partir de les 21.30 h i, a partir de les 23.30 h tindrà lloc el Ball de Festa Major.

L’endemà 3 d’agost, dia en què es commemora la Invenció del Cos de Sant Esteve, es durà a terme el 8è Concurs de llançament de pinyols d’oliva a la plaça de l’Església. Tot seguit tindrà lloc l’Splash, a benefici de Sosciathlon i en solidaritat amb la Fundació Josep Carreras i l’Associació Astafanías.

A les 12 del migdia, com ja és tradicional, hi haurà la Missa Major a l’Església Parroquial de Sant Esteve i, de cara a la tarda, a les 20.45 h es realitzarà el lliurament de premis d’engalanament de Balcons i Carrers,i cant d’havaneres a les 9 del vespre.

Per posar el punt i final a la Festa Major, tindrà lloc la Cercavila de trabucaires amb els Trabucaires del Comú, a les 11 de la nit, des de la plaça de l’Església fins a la plaça dels Països Catalans, des d’on s’iniciarà el Correfoc amb el Ball de Diables de Vila-seca, fins a la plaça d’Alexander Flemming. Finalment a les 12 de la nit, hi haurà el Gran Castell de Focs d’Artifici de fi de festa amb Drac Coeters.

tracking