Diari Més

La Generalitat estudiarà quedar-se amb l'edifici de la Cooperativa de l'Espluga

L'espai està quedant en desús, després que l'entitat es fusionés amb la de Solivella i la producció se centralitzi en aquesta última

La Generalitat estudiarà quedar-se amb l'edifici de la Cooperativa de l'Espluga

La Generalitat estudiarà quedar-se amb l'edifici de la Cooperativa de l'EsplugaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Conseller de Cultura, Santi Vila, s'ha compromès a donar suport al municipi sobre el futur de l'emblemàtic edifici modernista de la cooperativa. L'edifici està quedant en desús arran la fusió de les cooperatives de l'Espluga i de Solivella, ja que tota la producció s'agruparà en un únic celler, a Solivella. La voluntat del municipi és que l'emblemàtic edifici, propietat de la cooperativa, passi a disposició del patrimoni del país.

L'alcalde ha traslladat aquesta voluntat al conseller, el qual ha mostrat bona predisposició, si bé ha remarcat que prèviament s'hauria de decidir quin futur se li vol donar a l'edifici. «Tan important com veure qui n'és el titular, ho és també decidir tots junts què n'hem de fer, d'un edifici d'aquestes característiques, no sols per la seva posada al dia, sinó també el seu manteniment», ha declarat Vila. «Pot comptar amb nosaltres, quan sigui necessari estarem al seu costat, però abans cal tenir clar l'objectiu o destí previst en aquest espai», ha insistit.

tracking