Diari Més

Roda de Berà

Intervenen 600 articles falsificats en un dispositiu contra el top manta

S'han inspeccionat 22 parades de la Platja Llarga del municipi i s'ha detingut una persona senegalesa

Intervenen 600 articles falsificats en un dispositiu contra el top manta

Intervenen 600 articles falsificats en un dispositiu contra el top mantaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dispositiu contra el top manta a Roda de Berà acaba amb 600 articles falsificats intervinguts. L'operatiuha estatencapçalat pels agents de la Policia Local de Roda de Berài hacomptat amb la col·laboració delsMossos d’Esquadra, la PoliciaNacional,la GuàrdiaCivil, tres pèrits de l'Oficina Espanyola de Patents i Marques i inspectors de treball.

El dispositiu, que s'harealitzata la zona de la Platja Llarga de Roda de Berà, s'hasaldatamb la inspecció de 22 paradetes, en quatre de les qualss'hantrobat600 productes falsificats. Es tractade peces falsificades de diverses marques conegudes que es trobaven a la venda al públic.

A més, els inspectors del Departament de Treballhan aixecatdiverses actes per irregularitats amb la Seguretat Social i una persona d’origen senegalèsha estatdetinguda, per la quals'haincoatun expedient d’expulsió d’acord amb la Llei d’Estrangeria.

Aquest operatiu conjunt tenia com a finalitat mantenir la lluita contra la venda il·legal d’articles falsificats.L’any passat es van intervenir prop de 1.400 peces en un dispositiu similar, fet pel qual la Policia Local ha efectuat una valoració positiva. Aquests descens coincideix amb la tendència a la baixa del comerç il·legal a la zona derivat, en gran part, de la pressió realitzada pels diferents cossos policials, així com per la conscienciació de la població.

tracking