Diari Més

Exposició

Valls dóna la benvinguda a la 62ª edició de la Firagost

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, inaugurarà aquest dimarts l’esdeveniment

Valls dóna la benvinguda a la 62ª edició de la Firagost

Valls dóna la benvinguda a la 62ª edició de la FiragostCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dimarts i dimecres, Valls celebrarà la Firagost-2016, la 62a Fira-Exposició del Camp Català, que acollirà més de 350 expositors en un espaide més de 40.000m², la qual cosa representa més d’1’5 km d’exposicions al centre del municipi. La mostra acull fruits del camp, vins i caves, productes agroalimentaris de qualitat, herboristeria, alimentació artesanal, maquinària agrícola, vehicles, ceràmica, artesania... tot plegat ubicat al centre neuràlgicde Valls, degudament habilitatamb les típiques veles, i amb la participació d’expositors procedents dels llocs més diversos de Catalunya, entre ells es compta amb la presència demés de trenta cooperatives agrícoles.

Durant la Firagost es podran tastar i adquirir fruits secs, vins, caves, olis, misteles, mel, formatges, fruites, verdures, plantes, herboristeria, embotits artesanals... Al carrer Germans Sant Gabriel hi hauràels estands Institucionals. A la plaça del Quarter, carrer Francesc Català Roca i carrers del voltant, es presentarà una àmplia exposició de ceràmica i artesania. Al carrer del Teatre, es trobaran estands d’embotits i alimentació artesanal. Al passeig de l’Estació i carrer Vallvera, una destacada mostra de maquinària agrícola i vehicles, amb totes les novetatsenmaquinària i automoció. Les exposicions restaran obertes des de les deu del matí d’aquest dimarts i fins a la matinada, per acabar el dimecres dia 3 al voltant de dos quarts de 9 del vespre.

LaCapella de Sant Roc serà escenari del’Exposició de Bonsais, organitzada per l’Associació Tarragona Bonsai. Alhora, a la Plaça dels Alls,es durà a terme, aquest dimarts,la IX Mostra de Cerveses Artesanes a Valls. Firagost’2016, es complementarà amb un conjunt d’actes entre els quals destaca com a novetat: la Firagost Holi Colours!!! una festa de pols de colors, organitzat per Superevents. A dos quarts de set de la tarda, pels carrers de Valls, tindrà lloc la cercavila a càrrec d’un destacat grup de cavalleries i carruatges.

Així mateix,a les set de la tarda, es realitzaràl’acte inaugural de la Firagost, en concret, al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Valls, amb la presència del President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i d’altres autoritats. A la mateixa hora,a la plaça de l’Oli, es podrà degustarelVI Tast Musical dels productes de l’Associació "Fet a l’Alt Camp;" a dos quarts de vuit del vespre, a la Biblioteca Popular, jornada"On Som i Cap a on Anem?" a càrrec dela Unió de Pagesos de l’Alt Camp. Igualment, a la plaça del Pati, es procedirà alVI Concurs de beure en porró.

D’altra banda, durant el dimecres, a partir de les 11 del matí, al Kursaal, es podrà fer laPassejada amb Ponis i Carrets. A dos quarts de set de la tarda, a la plaça del Titit, hi haurà laXIV Gimcana per a Gossos Ensinistrats; a un quart de nou del vespre, a la plaça del Blat, Gran Actuació Castellerade la màde la CollaVella i Joves dels Xiquets de Valls. I, finalment,A dos quarts de nou del vespre al recinte firal, venda pública de les fruites i productes exposats. Tots els actes es poden consultar de manera detallada al programa de la Fira.

tracking