Diari Més

Solidaritat

L'Associació de Veïns de Sant Salvador es mobilitza pel projecte Fem Pinya

El col·lectiu organitza el segon mercadet solidari per a beques menjador

L'Associació de Veïns de Sant Salvador es mobilitza pel projecte Fem Pinya

L'Associació de Veïns de Sant Salvador es mobilitza pel projecte Fem PinyaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació de Veïns de Sant Salvador, ambel suport de l'Ajuntament del Vendrell, organitzarà el dimecres 17 d’agost el segon mercadetsolidari, amb l'objectiu derecaptar diners per al projecte “Fem Pinya” destinat a beques menjador dels nens i nenes més necessitats del Vendrell. La iniciativa tindrà llocdes de les 19h a les 24h, a la plaça de Sant Salvador.

El passat 10 de juliol l’entitat veïnal ja va dur a terme un primer mercadetsolidari, en què va recollir 632 €, que ja han estat ingressats al compte del Fem Pinya. Els bons resultats d'aquella prova pilot han encoratjat al col·lectiua repetir la proposta en ple mes d'agost, quan el nombre d'estiuejants i de visitants al barri marítim és major.

A l’igual que en la primera edició, aquest nou mercat funcionarà de la següent manera: les persones que hi vulguin col·laborar podran aportar roba o objectes vendibles; després, un grup de voluntaris farà la venda dels articles i al final de la jornada es farà el recompte de diners recollits. Els articles donats no venuts es donaran a Càrites del Vendrell.

tracking