Diari Més

El grup del Club Super 3 farà parada a la Pobla aquest dissabte

Les Festes d’Estiu també inclouen aquest mes d’agost propostes com el torneig de futbol sala infantil, la festa de l’escuma o la festa del Romesco

El grup del Club Super 3 farà parada a la Pobla aquest dissabte

El grup del Club Super 3 farà parada a la Pobla aquest dissabteSP3

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Pobla de Mafumet segueix gaudint les sevesFestes d’Estiu. Havent-ne tancatja el primer mes ambactivitats com el sopar de carmanyola, el concert del Cor de Tarragona, el campionat Futsal ola festa del playback,ara arriba l’agost i ho fa igualment carregat de propostes.

Per començar, un espectacle musical per a tota la família i gratuït: el concert dels SP3, el grup musical del Club Super3 que arribarà aquest proper dissabte a La Pobla per presentar el seu espectacleSempre a Punt. La cita tindrà lloc a la pista coberta del Complex Esportiu Municipal a les 18 hores.

I si els infants seran els grans protagonistes d’aquest concert, també ho seran a partir de dilluns vinent, ja que començarà la disputa del torneig de futbol sala infantil. Del 8 al 12 d’agost, les joves promeses de l’esport de la pilota tenen una cita a la pista coberta, on podran demostrar les seves habilitats per fer-se amb el trofeu de campions.

El 13 d’agost arribarà una de les cites imprescindibles de l’estiu pobletà, com és la festa de l’escuma. Acompanyada de la discoteca mòbil, aquesta proposta començarà a les 22 hores i tindrà lloc també a la pista coberta pobletana.

D’altra banda, el 20 d’agost a partir de les 19 hores, els amants de la bona cuina tenen una cita ineludible amb la festa del Romesco, unconcurs gastronòmic que enguany arriba a la seva 22a edició. I per completar la jornada, unasessió de cinema a la fresca, amb la projecció del film Capitán América a la pista coberta, a les 21 hores.Finalment, el mes d’agost es completarà amb una altra sessió de cinema a la fresca, al mateix lloc i horari que l’anterior projecció. En aquest cas, la pel·lícula escollida és Angry Birds.

tracking