Diari Més

Mobilitat

Jordi Roca: «Els alcaldes que van tallar la N-340 en plena operació sortida són uns irresponsables i haurien de dimitir»

El diputat tarragoní assenyala que «mentre el Govern d’Espanya ja ha anunciat que no renovarà la concessió de l’AP-7, la Generalitat té compromesa la C-32 fins al 2039»

Jordi Roca: «Els alcaldes que van tallar la N-340 en plena operació sortida són uns irresponsables i haurien de dimitir»

Jordi Roca: «Els alcaldes que van tallar la N-340 en plena operació sortida són uns irresponsables i haurien de dimitir»ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El diputat al Congrés, Jordi Roca, ha afirmat aquest diumengeque«els alcaldes que van tallar la N-340 el passat divendres en plena operació sortida són uns irresponsables i haurien de dimitir». Roca ha assenyalat que «els alcaldes estan per a solucionar problemes, no per a tallar carreteres i perjudicar la gent». I ha afegitque«la manifestació de divendres és una manipulació dels còmplices que han prorrogat les concessions de la C-31 i la C-32 durant anys».

Jordi Roca ha recordat que «el Govern d’Espanya ja ha anunciat que no es renovarà concessió de l’AP-7 a partir de 2019, mentre que la Generalitat manté la concessió de la C-32 al seu pas per Tarragona, la coneguda com a autopista de Pau Casals, fins a l’any 2039».

El diputat del PP ha finalitzat recomanant als alcaldes que «es dediquin a governar els seus municipis i deixin de perjudicar a aquells que utilitzen el cotxe per gaudir de les seves vacances».

tracking