Diari Més

Festes

El Morell festeja 29 anys de vaquetes

Un total de 14 vaquetes protagonitzaran, durant aquest dissabte, un dels actes més populars de la Festa Major

El Morell festeja 29 anys de vaquetes

El Morell festeja 29 anys de vaquetesChristel Torres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El municipidel Morell s'ha aplegat, aquest dissabte al matí, per donar el tret de sortidaa la 29ª edició del tempteig de vaquetes. Aquestafesta popular, emmarcada dins de la FestaMajor de Sant Abdó i Sant Senén o col·loquialment, més conegudacom "Sant Nin i Sant Non", s'ha convertit en un dels actes més multitudinaris al llarg dels anys.

En la primera ronda, les vaquetes Macarena, Fuego i Robelta han fet corre per l'arena,durant més d'hora i mitja, als joves més intrèpits i valents, davant l'atenta mirada de 500 espectadors.

La txaranga i les corredisses han estat assegurades, tot i que també hi ha hagut algun que altre ensurt sense gravetat, quan una de les vaquetesha envestit un parell de veïns.

Jordi Leal, organitzador de l'Associació Taurina Morell, ha assegurat que lafestivitat"transcorre amb total normalitat, i ambganes de passar-ho bé, i sense cap críticaper part del sector animalista". Alhora, ha avançat que, ja estan pensant en noves propostesde cara al'any vinentper celebrar com es mereixel 30è aniversaride la festa taurina.

L'espectacleestaràobert al públical llarg de tot el dissabte.

tracking