Diari Més

Laboral

Els treballadors d'Adif alerten que manquen 163 places a la plantilla per garantir la qualitat del servei

Acusen Foment «d’abandonar» les inversions en la infraestructura i recursos humans amb voluntat de privatitzar el gestor ferroviari

Pla general dels treballadors d'Adif manifestant-se a l'estació de Sant Vicenç de Calders, el 29 de juliol de 2016 (horitzontal)

comitè d'empresa, adif, hector sebastià, estació, infraestructura, ministeri de foment, protesta, manifestacióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comitè d’empresa d’Adif a la demarcació de Tarragona denuncia que a la plantilla hi falten 163 persones per poder garantir la qualitat del servei. Una quinzena de treballadors s’han manifestat aquest divendres al migdia a l’estació de Sant Vicenç de Calders, al Vendrell, per rebutjar aquest fet i les condicions laborals en què es troben.

Asseguren que l’oferta pública de llocs de treball a Adif a Tarragona és de cinc places, però adverteixen que el comitè disposa d’un informe que assenyala 163 llocs susceptibles d’ocupar. Un centenar, subratllen, corresponen a tasques de manteniment. Des del comitè, Héctor Sebastià ha acusat Foment «d’abandonar»expressament les inversions tant en la infraestructura com en la plantilla, assegurant que la voluntat final del govern espanyol és privatitzar Adif.

tracking