Diari Més

Protesta

Els camioners faran marxes lentes per l'autopista AP-7, divendres a les sis

Simultàniament, es tallarà el trànsit a l’N-340, a l’altura de l’Arc de Berà

Els camioners provocaran fortes retencions a causa d ela marxa lenta que realitzaran durant la protesta.

Els camioners faran marxes lentes per l'autopista AP-7, divendres a les sisDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els alcaldes del Pacte de Berà i de les Terres de l’Ebre, junt amb representants d’entitats econòmiques i socials de les comarques de Tarragona, tallaran el trànsit aquest divendres a l’N-340, a partir de les sis de la tarda i a l’altura de l’Arc de Berà. El tall es realitza en plena operació sortida de les vacances d’agost per reivindicar la gratuïtat de l’AP-7 com a solució a la sinistralitat i als col·lapses a la carretera N-340. El tall de trànsit té el suport de la Federació de Transportistes de Tarragona, que ha programat dues marxes lentes. Els camioners es concentraran una hora abans a dos punts. Per una banda, ho faran al polígon industrial Riu Clar de Tarragona, davant de l’aparcament de la FEAT (Federació Empresarial d’Auto-transport de la Província de Tarragona) i, per l’altra, al polígon industrial de Torredembarra.

Els camioners donaran suport a la protesta amb una marxa lenta. A les sis de la tarda, les caravanes de camions entraran a l’autopista. La que entrarà des de Tarragona anirà fins a Torredembarra i sortirà de l’autopista per, després, tornar a entrar i retornar a la ciutat. La caravana que sortirà de Torredembarra anirà fins a Tarragona, sortirà i entrarà de nou per dirigir-se al punt de partida.

El tall de trànsit de l’N-340 que es farà a l’altura de l’Arc de Berà podria perllongar-se durant 45 minuts. La d'aquest divendres, es preveu que sigui una manifestació multitudinària que se suma, de fet, al degoteig de protestes que s’han estat fent durant els darrers mesos.

tracking