Diari Més

Roda de Berà

Quatre quilòmetres de retencions a l'AP-7 en sentit nord per una sortida de via d'un camió

La cabina del vehicle ha quedat a l'altra banda de la via, per la qual cosa també s'ha tallat un carril en direcció sud

Quatre quilòmetres de retencions a l'AP-7 en sentit nord per una sortida de via d'un camió

Quatre quilòmetres de retencions a l'AP-7 en sentit nord per una sortida de via d'un camióDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una sortida de via d'uncamióa l'AP-7 a l'altura de Roda de Berà ha obligat a tallar la circulació de tots els carrils de l'autopistaen direccióBarcelona, en un primer moment, i de dos d'ells a partir de les cinc de la tarda, aproximadament,creant retencions de fins a nou quilòmetres de llargada. La càrrega que transportava el vehicle, terrines de ceràmica, ha quedat escampada per la via, motiu pel qual resten tallats dos dels tres carrils d'autopista mentre els serveis tècnics treballen per retirar-la de la via per poder restablir la circulació tan aviat com sigui possible. S'hahabilitat una via alternativa pels vehicles que circulen en direcció nordper la sortida 32-Altafulla.

La cabina del camió ha quedat penjant cap a l'altra banda de la via, ocupant part dels carrils en direcció sud. Per aquest motiu també s'ha tallat un d'aquests carrilsen direcciócap a València.

El conductor delcamióha resultat feritmenys greu, i ha estat traslladata l'hospitalSanta Tecla de Tarragona.L'accident ha tingut lloc a les 14.17 hores al punt quilomètric 227.

tracking