Diari Més

La Policia Local i els Mossos fan vuit comissos de productes comprats al top manta

Ambdós cossos han reforçat la seva presència al mercadet ambulant i han engegat una campanya informativa per dissuadir els possibles compradors

La Policia Local i els Mossos fan vuit comissos de productes comprats al top manta

La Policia Local i els Mossos fan vuit comissos de productes comprats al top mantaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Vandellòs i l'Hospitalet, juntament amb els Mossos d'Esquadra, ha fet un total de vuit comissos de productes comprats al top manta el passat diumenge, després que es fesun desplegament conjunt al mercadet ambulant del municipi.

La presència policial als espais de mercat ambulant per informar i prevenir la ciutadania dels riscos de comprar a aquest tipus de venedors, forma part d’una campanya iniciada aquest estiu que inclou, a més, l’edició d’uns fullets informatius en català, castellà, anglès i francès.

La informació es distribueix principalment a la recepció dels allotjaments turístics (hotels, càmpings, etc.) en el moment en què el visitant formalitza l’entrada i també s’hi han instal·lat panells explicatius.

Més de 80 venedors de top manta al mercadet

A més, els policies locals acompanyats d’un informador turístic en reforcen la distribució al mercat ambulant dels diumenges que té lloc al passeig marítim i on es calcula que en un diumenge de temporada alta es poden reunir entre 80 i 90 parades de venedors de top manta.

A banda de dissuadir els compradors potencials amb la distribució d’informació, s’han posat en marxa els dispositius de vigilància com els d’aquest passat diumenge.

tracking