Diari Més

Santa Anna omple els carrers del Vendrell

Els Diables, la Cercavila de Cultura Popular i la diada dels Nens del Vendrell, alguns dels actes del matí d'aquest dimarts

Santa Anna omple els carrers del Vendrell

Santa Anna omple els carrers del VendrellKenneth Martínez - Twitter

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dia de Santa Anna ha portat al municipi del Vendrellinfinitat d'actes culturals i populars per celebrar el dia gran de la Festa Major de la localitat. Començant el dia a les 8 del matí amb les matinades, els vendrellencs i vendrellenques han pogut assistir a l'Ofici Solemne a les 10 del matí, i posteriorment contemplar la Ballada en Honor a Santa Anna a la plaça Vella. Acte seguit, ha tingut lloc la Cercavila de Cultura Popular pels carrers del Vendrell, amb els elements i balls del seguici festiu, com les Majorettes.

Un cop finalitzat el seguici, els Diables del Vendrell han recitat versos a la plaça Vella i han realitzatel correfoc, i a partir de dos quarts de dues del migdia, la Diada Castellera a càrrec dels Nens del Vendrell ha omplert la mateixa plaça.

A la tarda, els vendrellencs i vendrellenques podran apropar-se fins a l'aparcamentdel Carrer Colom, on hi ha una fira de Foodtrucks, i tambéa l'Avinguda Camp d'Esports, on hi ha tot d'atraccions. A partir de les 7 de la tarda, tindrà lloc el Concert de Festa Major a l'Església parroquial del Vendrell. A les 9 del vespre serà el torn del gran correfoc, i a continuació, a la plaça Vella, dels balls i enceses dels grups de foc participants al correfoc. A dos quarts d'una de la nit s'encendrà el Campanar, i al cap d'un quart d'hora començaran tant el Ball amb l'Orquestra Selvatana, a la Rambla, com el Concert Jove, amb La Raíz, la Folie i el Dj Manye, a l'aparcament del carrer Colom.

tracking