Diari Més

Successos

El conductor que va atropellar la jove de Vila-seca diu que es va adormir

Malgrat que una primera versió oficial indicava que havia mort, la noia, es troba en situació de 'mort clínica'

El conductor que va atropellar la jove de Vila-seca «es va adormir» i no té el permís de conduir en regla

El conductor que va atropellar la jove de Vila-seca «es va adormir» i no té el permís de conduir en reglaDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«M'he adormit», és el que va dir a la policia el conductor que el passat diumenge va atropellar una jove de Vila-seca al camí Fondo del municipi després del sinistre i al lloc dels fets. Poc després, l'home de 50 anys, Raúl B.G., es va negar a declarar davant dels agents i en presència del seu advocat. Ho haurà de fer davant d'un jutge. A l'home se li imputa un presumpte delicte contra la seguretat viària. Mentrestant, la jove de 16 anys que va ser atropellada diumenge, J.C.P, es troba en situació de mort clínicaa l'hospital Sant Joan de Déu de Barcelona perquè no ha superat les greus lesions que li van provocar el cop. Aquest dimarts una versió oficial havia indicatla mort biològicade la jove, tot i que finalmentaquesta circumstànciaes va desmentir.. D'altra banda, s'ha confirmat que el conductor –veí de Cambrils– no tenia carnet de conduir espanyol. Només duia la documentació del seu país d'origen, Cuba, el qual no està homologat a Espanya.

El fatídic accident va produir-se diumenge, quan faltaven només vint minuts per les dues del migdia. La jove, acompanyada d'altres noies, es dirigien a peu a una masia de la zona per assistir a un dinar familiar quan va ser envestida pel vehicle, un Ford de color vermell, en circumstàncies que encara s'estan investigant. Les acompanyants de la jove van trucar als Serveis d'Emergències Mèdiques i, immediatament, van acudir dues ambulàncies i un helicòpter medicalitzat, que seria el que la portaria a l'hospital Sant Joan de Déu, on va ingressar ja en estat crític. El vehicle, que va perdre el control per causes que es desconeixen, va sortir-se'n de la via, va precipitar-se per un petit desnivell, i va acabar frenant a un camp d'oliveres proper. En arribar els agents, el conductor estava al lloc del sinistre. A banda d'evacuar la víctima al centre hospitalari, els Serveis d'Emergències Mèdiques van haver d'assistir a les seves amigues, que es trobaven en estat de xoc.

Les diligències, de les quals s'encarrega el cos policial de Vila-seca, passaran en les pròximes hores a instàncies judicials.

Una alumna de l'IES Vila-seca

La jove, J.C.P. de 16 pertany a una família arrelada al municipi de Vila-seca. Estudiava a l'IES Vila-seca i la seva mare és professora a l'Escola Cal·lípolis de la Pineda.

tracking