Diari Més

Societat

La Pineda es capbussa en la XXIX Travessia Nadant

Un total de 330 persones han participat en la festa de la natació, aquest diumenge

La Pineda es capbussa en la XXIX Travessia Nadant

La Pineda es capbussa en la XXIX Travessia NadantCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Pineda ha estat, un any més, escenari de la Travessia Nadant, que enguany compleix la seva XXIX edició. La festa de la natació, que així és com és coneix col·loquialment a aquest esdeveniment socio-esportiu, ha comptat amb la presència, aquest diumenge, de 330 inscrits disposats a creuar nedant de punta a punta la Platja de La Pineda.

Com ja és habitual, aquesta categoria open- oberta a tos els públics- s’ha dividit en dues travessies: la petita i la gran. La primera, apte pels juniors nascuts fins al 2004, ha sortit puntual a les 10:30h des del Pinar del Perruquer fins al racó, recorrent un total de 800 metres. Mentre que la travessia gran, tot i acabar en el mateix punt, ha partit des de la zona esportiva amb una hora de diferència, i sumant al marcador 2.000 metres.

Cal recordar que la primera travessia que es va dur a terme a la Pinedava coincidir amb la inauguració del Parc aquàtic Aquopolis, recinte col·laborador on s’ha realitzat l’entrega de premis, entre trofeus, copes, material esportiu i xecs en metàl·lic. Des d’encà, segons ha assegurat Antonio García, president del Club Natació Vila-seca, l’objectiu de la Travessia Nadant no ha sigut un altre que «ser una festa que rendeix homenatge a la natació». Alhora, «la seva celebració indica la cloenda del final de la temporada de competició del Club de Natació», postil·la García.

Entre els participants s’hi ha vist francesos, holandesos, anglesos, catalans, valencians, bilbaïns i aragonesos. Enmig de juniors i sèniors, en la cursa també hi ha pres part esportistes i metges com és el cas de Rafael Llatser, qui durant molts anysha competiten esquí paralímpic. Llatser ha manifestat que «la natació és un esport per gaudir amb amics i al mateix temps mantenir-se en forma. Un binomi perfecte entre oci i salut».

La Pineda es capbussa en la XXIX Travessia Nadant

La Pineda es capbussa en la XXIX Travessia NadantCristina Aguilar

tracking