Diari Més

Submergir-se per observar i identificar els peixos de ben a prop

El Centre d'Estudis Sinibald de Mas Torredembarra organitza aquest divendres i dissabte, respectivament, un taller teòric i un pràctic per observar peixos

Submergir-se per observar i identificar els peixos de ben aprop

Submergir-se per observar i identificar els peixos de ben apropTurisme Torredembarra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'observació de peixosomplirà la platja de Torredembarra aquestdivendres i dissabte. I és que des del Centre d'EstudisSinibald de Mas del municipi s'organitzen, per divendresdia 22 i dissabte dia 23, un taller teòric i un altre de pràctic per aprendrea observar i reconèixer els peixos de les aigües del mar de Torredembarra.

Per una banda, aquest mateix divendres a partir de les set de la tarda Pere Abelló, de l'Institut de Ciències del Mar i Iris Gual, biòloga i estudiosa del fons marí de la zona, impartiran un taller teòric on s'explicarà, als assistents, com és la vida marina de les platges de Torredembarra a través del llibre submergible 'Peixos i altra vida marina de la platja de Torredembarra', que es podrà adquirir a la mateixa activitat. El taller tindrà lloc a la sala de reunions del Casal de Cultura de Torredembarra.

Dissabte serà el torn del taller pràctic, que començarà a les deu del matí a la platja de Baix a Mar, davant la Biblioplatja. Els assistents hauran de portar ulleres de submarinista i tub, per tal de poder submergir-se per identificar els peixos de les platges del municipi. Aquest taller també anirà a càrrec de Pere Abelló i Iris Gual.

tracking