Diari Més

Pregunta Trampa presenta el nou disc a l'Hort del Centru

El projecte musical del vila-secà Albert Mariné es presenta aquest divendres a les 10 de la nit

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Centru de Vila-seca ha programat una doble proposta musicial per la nit d'aquestdivendres 22 de juliol, amb el títol genèric de Fresqueta’s Hort. La vetllada s’iniciarà a les deu del vespre amb un concert de PreguntaTrampa, el nou projecte musical que lidera el vila-secà Albert Mariné. En acabar hi haurà sessió de dj’s amb música dels 50 fins als 80, que punxaran els vila-secans Vladi Lozano i Indalesi Salas. L’entrada és gratuïta.

Pregunta Trampa

Albert Mariné ja fa anys que es mou activament en l’escena musical de Catalunya. S’hi va iniciar de jove amb el grup de punk-rock Naltrus. Aquell era un projecte col·lectiu emprès per un grup de joves vila-secans, que l’any 2002 va aconseguir guanyar el concurs Gamma-rock. Els Naltrus van publicar dos discos, però el grup es va anar diluint, a mesura que els seus components emprenien camins vitals diferents. Mariné, però, no ha deixat de fer música. Té un grup de versions dels Beatles i l’any passat va materialitzar un nou projecte personal: el de Pregunta trampa.

La discogràfica PICAP ha editat el seu primer disc que es titula Debut. Va sortir a la venta a finals de l’any passat i, amb el concert del dia 22, es presentarà formalment a Vila-seca. El disc inclou 12 cançons en català i castellà. Entre elles hi ha una versió de Silenci de Lluís Llach i una altra de L3, un dels temes dels Naltrus que ara Mariné ha versionat amb un to més reposat i depurat. Amb aquest nou projecte musical, Albert Mariné ha deixat enrere el punk-rock i ha suavitzat les formes, amb una barreja de rock, pop i folk.

El Centrucom a espai de concerts

Amb aquesta nit musical, El Centru es reivindica com a escenari de concerts.La voluntat de la junta d’El Centru és poder donar continuïtat a l’activitat musical, programant concerts a la fresca cada estiu. El Centru és una entitat més que centenària que, des de la seva fundació a finals del XIX, ha treballat per la promoció de la cultura. De fet, el seu teatre és l’únic de Vila-seca que ha mantingut una activitat constant al llarg dels anys.Actualment El Centru és la seu del grup de teatre La Tramoia i també és l’espai on Els Amics del Teatre programen la majoria dels seus espectacles. Ara, amb el projecte Fresqueta’s hort, es reivindica també com a escenari musical

Pregunta Trampa presenta el nou disc a l'Hort del Centru

Pregunta Trampa presenta el nou disc a l'Hort del CentruYoutube

tracking