Diari Més

La Pineda

Una fuita de clor en una piscina d'Aquopolis afecta a diversos menors

Sis persones han estat ateses pels serveis interns del parc i, almenys dues, han estat traslladades a l’hospital

Sis menors intoxicats per una fuita de clor a l'Aquopolis

Sis menors intoxicats per una fuita de clor a l'AquopolisCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sis menorshan resultatafectatsaquestdijous a la tardaper una fuita de clor en una de les piscines del parc aquàtic Aquopolis de la Pineda (Vila-seca). Tres d’ells han estattraslladats als hospitals de Reus i Tarragona, segons fonts de l’Ajuntament de Vila-seca. El Servei d’Emergències Mèdiques, però, asseguraque només han estat quatre els afectats i dos els traslladats a l’hospital Sant Joan de Reus.

El Servei d’Emergències Mèdiquesha enviatquatre vehicles, dues ambulàncies de trasllat i dos vehicles medicalitzats al parc aquàtic després que el pare d’un dels infants truqués al 112 alertant de la intoxicació per clor a l’interior del recinte quan passaven uns minuts de dos quarts de cinc de la tarda. Els menors intoxicats, sis segons l’Ajuntament de Vila-seca i quatre segons el SEM, han rebutassistència a l’interior del parc fins a l’arribada de les ambulàncies.

Segons el SEM, dos dels menorshan estattraslladats a l’hospital Sant Joan de Reus i dos han estatdonats d’alta al parc. Segons l’Ajuntament de Vila-seca, un tercer infant hauria estat traslladat a l’hospital Joan XXIII de Tarragona. En qualsevol cas, només un dels menors presentava un quadre de baix índex d’oxigen a causa de l’excés de clor a l’aigua. La resta, en principi dos més, haurien estat portats als centres hospitalaris per prevenció i a petició dels seus pares.

La piscina on s'ha produïtla fuita de clorha quedatclausurada, però el parc aquàticha continuatobert. «Es tracta d’un fet aïllat que s’ha solucionat de forma immediata i la situació en el parc està totalment normalitzada. Per Aquopolis Costa Daurada, la prioritat és el benestar dels nostres visitants, per la qual cosa, organitzarem un seguiment i control de les persones afectades per aquest incident», hacomunicatAquopolis després dels fets.

Sis menors intoxicats per una fuita de clor a l'Aquopolis

Sis menors intoxicats per una fuita de clor a l'AquopolisCristina Aguilar

Possible intoxicació a les piscines d'Aquopolis

Possible intoxicació a les piscines d'AquopolisDiari Més

tracking