Diari Més

Adéu a la uralita al pavelló del Club d'Esports Vendrell

El plenari aprova el projecte bàsic d’unes obres per valor de més d’1,2 milions d’euros i que adequaran la instal·lació pels Jocs Mediterranis

El ple va aprovar també reclamar millores a l'estació de trens.

L'Ajuntament ampliarà el pavelló del Club d'Esports VendrellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pavelló esportiu del Club Esports Vendrell serà ampliat i reformat de cara als Jocs Mediterranis del 2017.

El Ple de l’Ajuntament del Vendrell va donar llum verda ahir al projecte bàsic per dur aquests treballs a l’equipament esportiu, que serà una de les seus dels XVIII Jocs Mediterranis Tarragona 2017. Les obres es finançaran a través d’una subvenció de la Diputació de Tarragona. L’aprovació del projecte bàsic era el pas previ i el requisit per aconseguir aquesta subvenció per part de l’ens.

El projecte contempla unes obres per valor d’1.291.000 euros, que permetran substituir el sostre actual d’uralita per un de nou, fer nous vestidors, donar compliment a les normatives d’accés, entre altres millores. El projecte obre també la possibilitat a poder cobrir la pista que hi ha al costat per facilitar els entrenaments. El passat 24 de febrer de 2016 es va constituir un dret d’usdefruit per 45 anys sobre el pavelló i la pista exterior del Club d’Esports Vendrell. El punt va quedar aprovat per 16 vots a favor (Govern, PxC, C’S i PP) i 4 abstencions (SSP i SP).

Millores a l’estació

El plenari del Vendrell va acordar també sol·licitar a Adif i a Renfe diverses actuacions de millora per a l’estació de rodalies del Vendrell. L’equip de govern i Sí Se Puede van presentar la moció arran d’una primera proposta en el mateix sentit que els va fer arribar l’entitat Xarxa Vendrellenca, que agrupa les Associacions de Veïns del municipi del Vendrell de Torreblanca, Carretera de Valls Nord, Sant Ramon de Coma-ruga, Millorem el Francàs i el Tancat III, a més del col·lectiu d’Aturats del Baix Penedès. Així, el ple va acordar comunicar i sol·licitar a Adif i a Renfe les actuacions de millora de l’estació incloses al Pla de Mobilitat Urbana, com ara un nou pas de vianants sota la via del tren que connecti el pàrquing del Pèlag amb l’estació de tren del Vendrell o la creació d’aparcaments de bicicleta. El text aprovat demana també, per exemple, ampliar el nombre de bancs per seure a totes dues andanes, per tal d’adaptar la seva capacitat a la demanda real de viatgers. Es posa l’accent en la necessitat d’ampliar la superfície coberta de les andanes de protecció per a la pluja i el sol o instal·lar panells laterals de protecció per al vent. El ple també va acordar sol·licitar a Adif que obri l’accés a l’estació situat enfront del número 10 de l’avinguda Jaume Carner i, a proposta de PxC, es va afegir sol·licitar més vigilància al capvespre.

tracking