Diari Més

Salou amplia els punts de wifi pública per donar cobertura les principals platges

L’ampliació del Parc Salou i la platja dels Capellans se suma a les 10 zones actuals que cobreixen bona part dels espais oberts del municipi

La platja dels Capellans disposarà aquest juliol de wifi públic.

Salou amplia els punts de wifi pública per donar cobertura les principals platgesDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Salou ha ampliat amb 2 noves zones la seva xarxa wifi pública – 'SalouConnecta', que es va començar a implantar el 2009. Actualment, en unadotzena d’àrees hi ha fins a 37 el punts de connexió distribuïts pel municipi i cobrint bona part de les platges principals; Llevant, Ponent i ara també Capellans, i zones obertes com Passeig Jaume I, Font Lluminosa, i ara el Parc de la Ciutat , a més de les Oficines de Turisme, Biblioteca, i zones en edificis municipals com TAS, Centre Cívic, Escola de Música, Piscina, Centre de formació Atenea i el propi Ajuntament.

«La previsió és incorporar altres zones municipals quan les condicions tècniques ho permetin (el desplegament de la fibra òptica al municipi es troba en fase avançada) i poder arribar amb bones condicions a la Masia Catalana, Torre Vella , Centre Obert Dofí Màgic i millorar la cobertura en les actuals zones de Biblioteca, Masia Tous»comenta Jesús Barragán, regidor delegat de Serveis Generals, Qualitat i Noves tecnologies.

Des de l’1 d’agost de 2015, s’han connectat a la xarxa wifi pública més de 83.000 usuaris, amb una mitja en el període estival que supera les 600 connexions diàries, amb puntes al juliol i agost que arriben a les 1.000.

El perfil dels usuaris que es connecten a la xarxa, és majoritàriament d’edats entre 18 i 45 anys, homes i dones , i la major de les connexions es realitzen entre les 10h i les 23h amb puntes marcades a les 12h i a les 18h.

tracking