Diari Més

Policial

Un detingut per l'enfrontament dels manters amb els Mossos a Coma-ruga

Està considerat un dels instigadors de l'enfrontament del passat 12 de juliol de venedors de top manta contra la policia

Imatge d'arxiu de manters a una localitat costanera.

Un detingut per l'enfrontament dels manters amb els Mossos a Coma-rugaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres, 15 de juliol, un dels manters que va protagonitzar un enfrontament contra agents del cos la nit del 12 de juliol, quan aquests van acostar-se al passeig Marítim de Coma-ruga (El Vendrell) amb l'objectiu de confiscar-los el material il·legal que duien per vendre a la via pública. Aquella nit els agents van haver d'abandonar el passeig, ja que, mentre dos manters increpaven a la policia, es van començar a unir al grup més venedors de top manta en actitud desafiant.

Divendres passat els Mossos van detenir un dels venedors il·legals que havia plantat cara a la policia. Es tracta d'un home de 41 anys, de nacionalitat senegalesa i sense domicili conegut. Segons la policia, ha estat un dels principals instigadors de la disputa a Coma-ruga. Se li imputen els delictes de desordre públic, atemptat contra els agents de l'autoritat, resistència a l'autoritat i un delicte de lesions lleu. El passat diumenge va passar a disposició judicial, al número 4 del Vendrell. L'home ha quedat en llibertat provisional i s'ha de presentar regularment al jutjat.

tracking