Diari Més

Productes locals de tota mena es donen a conèixer a Altafulla

Gran èxit a la segona Fira de Proximitat de Caprabo

La gent ha tastat tot el que han portat els productors.

Productes locals de tota mena es donen a conèixer a AltafullaVicente M. Izquierdo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Altafulla s'ha convertit aquest migdiaen el millor indret per poderfer el vermuto, fins i tot, anar a casa pràcticament dinat.

I és que l'aparcament de Caprabo ha acollit la segona edició de la Fira de Proximitat d'aquestamultinacional, la qual ha resultat un gran èxit. Aproximadament, unes 2.000 persones entre clients de la botiga i curiosos per la Fira passaran al llarg del dia per aquest indret.

Formatges, olis, tot tipus d'embotits, olives o hortalisses de primera qualitathan estat els grans protagonistes de la jornada. Productors de la zonahan acudit a la cita, contents perquè la Fira sempre està acompanyada d'un increment de les vendes.

Especialment content s'ha mostrat l'alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, que ha explicatque ''estem encantats de rebre aquestaFira de Proximitat, perquè entenem que és el futur. Hem de donar la possibilitata la gent de promocionar el seu producte''. '' Aquest tipus de producte és una mica més car, però és molt bo, de molta qualitat'', afegeixAlonso.

Han participat a l'esdevenimentOlis de Catalunya, Celler Unió, Olives Blai, Embotits Bundó, Celler Cap de Ruc, Formatgeria Marvall, Cooperativa ASI de Nulles, Olives la Masrojana, Cooperativa de Falset, Cooperativa La Selva del Camp, Salses Fruits, Embotits Bon Trià, Celler Pinord, Granja Gaia, Olis Solé i Hortícoles Germans Blanc.

tracking